Info

Over Benenwerk

Benenwerk 2019 gaat door op zaterdag 10 augustus.

Haal tijdens de 18e editie van Benenwerk — 'Ballroom Brugeoise' opnieuw de beste danser in je naar boven. Live bands en dj's nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs 10 uiteenlopende ballrooms gespreid over de Brugse binnenstad.

Modern Stage

Dompel je onder in de vintage retro sfeer van de Modern Stage, waar lindy hop en swing hoogtij vieren of smijt je dansgewijs met een groep vrienden op de grootste hits uit de periode '65—'95 tijdens het 'Bal Des Amis' op de Markt.

Dans dit jaar de tango in de sacrale sfeer van de Magdalenakerk. Of hou je het toch liever meer 'hot 'n sweaty' met z'n twee op de dansvloer van de Latino Stage in het Astridpark? Dancehall, afro, soca of kuduro én trillende billen geven dan weer de toon aan op de nieuwe Dancehall Stage op het Kraanplein.

Disco Stage

Ben je volledig into disco en wil je samen met Vj Alex Van Oostom loos gaan op alle classics van 'Disco Inferno' tot 'I Will Survive'?

Of is de Clubbin' Stage op de Vismarkt meer jouw ding? The Whatevers en Faisal zorgen er alvast voor de juiste tracks en beats, met een eigenzinnige mix van house, coole funk, zwoele r'n'b en de nodige hiphopknallers! De avond gaat over in de nacht op de Trippin' Stage in de Factor Club, waar diverse dj’s je mee nemen op een urban soundtrip richting zonsopgang.

Clubbin Stage

Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt!

Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen in de verschillende ballrooms terecht voor dansinitiaties die hen wegwijs maken in diverse dansstijlen.